Advocacy Center

Advocacy Center

DIFERITE SISTEME DE ASISTENȚĂ MEDICALĂ; DIFERITE REZULTATE ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII – REGIUNEA ECE ÎN PRIM-PLAN


Va rugam sa urmariti un material interesant pregatit de catre experti in Economie Medicala asupra unor sisteme de asistență medicală si diferite rezultate în domeniul sănătății cu accent pe tarile din regiunea CEE.

Vă punem la dispoziție o interesantă prelegere video pregătită de experții în economia sanitară dr. Dávid Dankó, director executiv în cadrul Ideas & Solutions, lider de cercetare, Universitatea Corvinus din Budapesta, și dr. Márk Péter Molnár, partener în cadrul Ideas & Solutions, lider de cercetare, Universitatea Corvinus din Budapesta.

Aceștia discută despre diferitele sisteme de asistență medicală și diferitele rezultate în domeniul sănătății, cu un accent special pe țările din Europa Centrală și de Est.În scopul unei mai bune înțelegeri a legăturii explorate dintre investițiile în domeniul asistenței medicale și rezultatele în materie de asistență medicală, aceștia au prezentat constatările unor sondaje internaționale precum indicele de consum european pentru serviciile de sănătate și ale unor baze de date precum „Sănătate pentru toți” a OMS. O mai bună înțelegere a acestei corelații ar putea duce la acordarea unei mai mari priorități investițiilor în domeniul asistenței medicale pe agenda politică, întrucât acestea trebuie să se traducă printr-o mai mare eficacitate.

Dr. Dávid Dankó

Director coordonator, Ideas & Solutions (I&S)

Dr. Márk Péter Molnár

Cercetător, Universitatea Corvinus din Budapesta, Institutul de Management, Budapesta Partener, Ideas & Solutions, Budapesta

ARTICOLE SIMILARE

Ce SĂ FACI și ce SĂ NU FACI în cadrul rețelelor sociale
Selectarea canalului în reţelele de socializare
Cum să realizați o comunicare eficientă