Tratament

Tratament

Opțiunile de tratament pentru mielomul multiplu au crescut semnificativ în ultimul deceniu. Au fost puse la dispoziția medicilor și oferite pacienților tratamente noi. Acest lucru a îmbunătățit în mod semnificativ rezultatele tratamentului și calitatea vieții pacienților cu mielom multiplu. Oamenii răspund diferit la tratament. Medicul dumneavoastră vă va evalua antecedentele medicale, obiectivele tratamentului și stilul de viață înainte de a recomanda cel mai bun plan de tratament pentru dumneavoastră. Acesta va evalua factori precum vârsta și profilul individual. Dacă mielomul multiplu a progresat, medicul dumneavoastră va ține seama, de asemenea, de modul în care ați reacționat la tratamentul pentru mielomul multiplu în trecut.

Tratarea simptomelor și a complicațiilor bolii

Din nefericire, tratamentul bolii poate provoca simptome inconfortabile și complicații. Fiți foarte atenți la complicațiile posibile pe tot parcursul tratamentului.

Tratamentul este important

Din cauza faptului că mielomul multiplu care a progresat este o boală gravă, este necesar tratament. Există diferite motive pentru a efectua tratamentul.

Opțiuni de tratament

Metodele de tratament descrise sunt sigure și eficace și susținute de date clinice și dovezi științifice. Este posibilă utilizarea unei metode de tratament sau a unei combinații.

References

The Global Cancer Observatory (https://gco.iarc.fr/today), date din 2020. Ultima accesare: Februarie, 2023
Xu Y, Huo R, Chen X, Yu X. Diabetes mellitus and the risk of bladder cancer. Medicine. 2017;96:46(e8588)
Dietrich K, Demidenko E, Schned A, Zens MS, Heaney J, Karagas MR. Parity, early menopause and the incidence of bladder cancer in women: a case-control study and meta-analysis. Eur J Cancer. 2011;47(4):592-599
Logo Janssen | Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson