Deschide meniul
Închide meniul

Mielomul multiplu

Despre afecțiune

Scopul acestui site web este acela de a vă furniza dumneavoastră și persoanelor apropiate cât mai multe informații valoroase posibil cu privire la această boală hematologică. Este conceput pentru a vă ajuta să înțelegeți informațiile furnizate de medici și de personalul medical.
Textul este scris într-o manieră inteligibilă. Prezintă diferite motive posibile pentru debutul bolii, simptome și calea de diagnosticare a mielomului multiplu. Veți afla la ce vă puteți aștepta de la diferitele opțiuni de tratament disponibile în prezent. S-a acordat o atenție deosebită aspectului social al bolii, deoarece mulți pacienți consideră că grija și sprijinul din partea altor pacienți reprezintă un ajutor deosebit.

Sperăm că aceste informații vor oferi explicații utile și vor completa instrucțiunile și informațiile care vă sunt furnizate de medicul/hematologul dumneavoastră. Vă rugăm să vă adresați personalului medical pentru a vă explica în mod clar afecțiunea și posibilitățile de tratament pe care le aveți la dispoziție.

Ce este mielomul multiplu?

Cum se diagnostichează mielomul multiplu?

Logo